RioolService

Riolering laten doorspoelen

Stinkt uw riolering? Dan is het tijd om deze te laten doorspoelen. Ieder afvoersysteem raakt naar verloop van tijd vervuild. Doordat er vervuiling door het afvoersysteem wordt weg gespoeld hoopt dit zich op en laat dit sporen achter in de leidingen. Vooral bij hogere temperaturen of na veel regenval kan dit nare geurtjes veroorzaken. Wij beschikken over de benodigde apparatuur om uw rioleringssysteem grondig door te spoelen.

Riool ontstoppen

Wanneer uw riool ernstig vervuild is kan deze verstopt raken. Vaak komt dit door een opbouw van vervuilen door de jaren heen. Op een gegeven moment zijn de leidingen dermate vervuilt dat het water niet meer weg kan lopen. Een vervelend probleem waarbij snelle service belangrijk is. Wij bieden een snelle riool ontstoppingsservice zowel voor particulieren en bedrijven. Zit u met een acuut probleem? Neem dan meteen contact met ons op. Wij vertellen u direct wanneer we langs kunnen komen en helpen u professioneel van uw probleem af.

Goed onderhoud is belangrijk

Om vervuiling en uiteindelijk verstopping te voorkomen doet u er goed aan uw riolering met regelmaat te laten reinigen. Vervuiling van het systeem is niet te voorkomen, zeker binnen bijvoorbeeld horeca bedrijven moet u niet te lang wachten met reiniging van uw systeem. Wanneer u te lang wacht komt u vroeg of laat vrijwel zeker met een acuut probleem te zitten.

Voorkom grotere problemen

Om een acuut probleem te voorkomen kunt u het beste afspraken maken voor periodieke reiniging van uw afvoersysteem. Via onderstaande knop kunt u ons een bericht sturen. Voor een spoedservice kunt u het beste even bellen. Wanneer u onderstaand aanvraagformulier invult zullen wij contact met u opnemen en uw vraag aan ons verder bespreken.

Onze werkwijze

  • U doet een aanvraag
  • Wij komen de situatie bekijken
  • U ontvangt van ons een voorlopige nota
  • Wij komen reinigen op de afgesproken datum

Geen vaste voorrijkosten binnen een straal van 20 kilometer. Het eerste uur rekenen wij €85,- daarna per uur €50,- exclusief materiaalkosten. De tijd gaat in vanaf het vertrekpunt.

Doe een aanvraag voor reiniging.

Aanvraag